Na de uitvaart

Tijdens de uitvaart moeten er veel keuzes worden gemaakt. Maar ook na de uitvaart moeten er nog veel zaken geregeld worden. Zoals de rekening van de uitvaart of het uitzoeken van een urn of grafsteen.

Afhandeling van de kosten

Wanneer Bas en zonen de uitvaart verzorgt, nemen wij u zorgen uit handen. Dat geldt ook voor de afhandeling van de kosten van de uitvaart. Leveranciers worden direct door ons betaald en u ontvangt van ons één rekening. Daarop staan de kosten die niet vanuit de verzekering vergoed of betaald kunnen worden.

​Rekening van de uitvaart

Binnen zeven weken na de uitvaart ontvangt u van ons de rekening. De kosten van de uitvaart zetten wij overzichtelijk één op één op de rekening. Wij zetten hier dus geen marge op. Alleen de kosten die niet vanuit de verzekering vergoed of betaald kunnen worden, worden in rekening gebracht. Verder rekenen wij geen administratiekosten en brengen wij geen ‘verborgen’ kosten achteraf in rekening.

Nabestaandenzorg

Bas en Zonen staat uw gezin bij in de moeilijkste periode van hun leven. Hun verdriet kunnen we niet wegnemen, wel helpen we de draad van het leven zo goed mogelijk weer op te pakken. In de dagen na de uitvaart nemen onze consulenten contact op met de nabestaanden. Samen bekijken we aan de hand van de persoonlijke situatie wat er allemaal moet gebeuren. Ook met vragen over de uitvaartnota kunt u bij nabestaandenzorg terecht.

De consulenten van nabestaandenzorg helpen bij allerlei lastige vragen.

  • Wat als blijkt dat het huis verkocht moet worden?
  • Kunnen nabestaanden in geval van schulden, de nalatenschap weigeren?
  • Tot wanneer wordt het pensioen van de overledene uitbetaald?
  • Welke abonnementen moeten worden opgezegd? Regel dit gelijk met de Opzegdienst.
  • Met wie kan ik praten om mijn verdriet te verwerken.

 

Delen: